Usluge‎ > ‎Hipnoterapija‎ > ‎

Koliko je hipnoterapija učinkovita u ublažavanju simptoma anksioznosti?

Hipnoterapija može pomoći u smanjenju tjeskobe i učinkovita je za liječenje anksioznosti, fobija i paničnih poremećaja (Clinical review published in 1999 by the British Medical Journal), te je za rješavanje nekih psiholoških teškoća učinkovitija i brže dovodi do rezultata od nekih drugih tradicionalnih terapija:

- Psihoanaliza: 38% oporavka nakon 600 susreta
- Behavior terapija: 72% oporavka nakon 22 susreta
- Hipnoterapija: 93% oporavka nakon 6 susreta

(Izvor: American Health Magazine, 2007)


Hipnoterapija vam pruža mogućnost da na prirodan i vrlo opušten način postignete željene promjene i izmijenite svoje uobičajene negativne misaone procese. Idealna je za rad na nesvjesnoj razini, gdje su pohranjena sva vaša prošla iskustva, emocije, navike, kao i odgovori na određene situacije koji vam više nisu korisni, te upravo iz tog razloga može biti uspješnija od drugih terapija i dramatično ubrzati proces oporavka.Koliko će vam tretmana trebati?
Svaki tretman traje otprilike sat vremena, a većina ljudi počinje primjećivati pozitivne promjene unutar 4 - 10 tretmana. Pri svakom ćemo susretu razgovarati, te zajedno pratiti i evaluirati vaš napredak tijekom vremena.

Želite li doznati više pročitajte:

Želite li što prije ublažiti svoje simptome i preuzeti kontrolu nad svojim životom, slobodno me kontaktirajte i ugovorite svoj termin.