Savjeti‎ > ‎

5 savjeta za mršavljenje uz pomoć hipnoze

Kako biste bili u mogućnosti koristiti izuzetnu moć hipnoze tijekom mršavljenja, važno je znati:

  1. Hipnoza vas, sama po sebi, neće učiniti mršavima.

Ipak ćete morati promijeniti svoje prehrambene navike i provoditi više tjelovježbe. Od vas se očekuje da budete aktivni i uključeni, posebice na samom početku, a hipnoza će vam pomoći da promjene postignete na brži i jednostavniji način. Kako vrijeme bude prolazilo, nove će vam navike postajati sve lakše, no u početku će biti potreban određeni napor i snaga volje.

Neki ljudi, naime, imaju pogrešnu predodžbu da ukoliko se podvrgnu hipnozi, sve će se dogoditi samo po sebi bez njihovog angažmana, a oni će jednostavno moći udobno sjediti, opustiti se i uživati u tome kako se njihovi kilogrami tope.

  1. Ne trebaju vam čajevi ili tablete kako biste smršavili

Vi ste ti koji trebate promijeniti način svog razmišljanja i način kako reagirate na neke okidače, a hipnoza vam u tome može pomoći.

  1. Svatko može biti hipnotiziran ako to želi.

Hipnoza vam može pomoći da poboljšate kvalitetu svog života, te usvojite nove, zdravije životne navike.
Naime, značajno je zdravije naučiti svoj nesvjesni um da na stres odgovara dubokim disanjem ili protezanjem svog tijela, nego rješavati stres čokoladom ili kolačima.

  1. Dijete ne funkcioniraju.

Svaka dijeta vas pokušava podučiti tajni brzog i značajnog gubitka kilograma, no da sve te dijete funkcioniraju, tada vi ovo ne biste čitali. Radikalne, iznenadne promjene koje vam takve dijete nameću, rijetko dovode do trajnih rezultata. Uglavnom se brzo umorite od zabrana i uskraćivanja, te se vraćate starim prehrambenim navikama.

  1. Usvojite nove prehrambene navike

    Jedan jedini, univerzalni čimbenik za trajno postizanje željene tjelesne težine je usvajanje novih prehrambenih navika koje će tijekom vremena ojačati. Ono što trebate, to je usvojiti nove, zdrave navike hranjenja i tjelovježbe.

    Budući da smo svi različiti, ne postoji jedan jedinstveni recept o tome što ili kako jesti, no u Školi zdravog mršavljenja dobit ćete sve potrebne informacije i alate o tome kako postići željene promjene.

Navike se ne usvajaju preko noći i treba vremena da se nove i zdravije navike ukorijene, a hipnoza je u tom procesu ključni sastojak. :-) 

Želite li provjeriti može li i vama hipnoza pomoći da smršavite, slobodno se javite u Školu zdravog mršavljenja